Februar – Måneden som gikk

Denne måneden har gått veldig fort føler jeg. Kanskje ikke så rart ettersom denne måneden er den korteste gjennom året. Men det har vært en fin måned. Og jeg er så takknemelig for å ha fått leve enda en måned. Litt dramatisk kanskje, men det er jo så viktig å sette pris på det man har. Håper du har hatt en fin måned.


Månedens opptur

En av de må være dagen Eleah kom hjem etter å ha vært vekk en uke. Å se hvor glad Eleah og Lukas ble av å se hverandre. Jeg ser virkelig nå hva søskenkjærlighet er. Fordi nå er det ikke bare Eleah som viser kjærlighet. Men Lukas har blitt så stor at han viser det veldig mye tilbake. Så var det jo litt deilig i starten den uka vi kun hadde et barn hjem. Det blir nesten som barnefri, og jeg og Dennis fikk mye mer tid sammen. Setter alltid stor pris på tiden jeg får alene med Dennis.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En liten forfengelig opptur må nesten bli at jeg klipte meg. Og ikke minst fikk Dennis til å klippe seg, haha. Elsker håret!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Månedens nedtur

Det må jo nesten bli når jeg hadde influensa en uke. Og trodde jeg ble frisk, men så kom feberen rett tilbake! Aldri gøy når noen er syke. Men jeg overlevde, hehe.

Månedens sang

Det må bli sangen Mine av Bazzi. Og fifty shades freed albumet. De har gått igjen og igjen her hvert fall.

Månedens bilde

Ingen tvil om det er dette. Se som de beundrer hverandre ♥

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Månedens beste kjøp

Jeg tror det var denne måneden jeg kjøpte de. Et par votter fra Polarn O Pyret. Det er de beste vottene jeg har kjøpt noen gang til barna! Eleah må få seg et par med slike også. Jeg fant ikke fargen jeg kjøpte, men vet de også har i rosa. Lukas sine er blå. Du finner de her. (annonselenke)  De er ikke sponset eller noe, men de er virkelig så gode. Man kjenner liksom på kvaliteten at de er gode. Så sitter de bra på. Jeg kjøpte de hos Therese på Sandvika Storsenter.

Denne måneden for ett år siden

Februar i fjor så døpte vi Lukas i Oslo Døvekirke. Det var en flott og minneverdig dag med så mange gode mennesker som reiste langt for å treffe han. Jeg fikk masse hjelp fra familien! Trodde jeg måtte gjøre alt alene, og endte med å få så mye god hjelp. Igjen, tusen takk!

Månedens instagram

Du finner meg på instagram under navnet Annarabben. Alle bildene er også linket.

BeyM0JNncnjBfA5TlxH-GlBfD6pdan3k3
BfLY2OzHwOcBfiq1PmnM2iBfymRBAnxqR

Snapchat: annamarierabben

Instagram: Annarabben
 

 

 

2 kommentarer
    1. Herregud!! Øynene dine er helt sykt klare og fine på det bildet du bruker på headeren din! Hva har du tatt bilde med? :0 Og redigerer du i photohop? Digger deg btw!!

    2. Nathalie: Jeg bruker samsung NX 3000. Så står jeg rett forran vindu for best lys (dagslys). Bruker ellers photoshop til å fikse lys osv om bilder skulle trenge det <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg