Januar – Måneden som gikk

Da kommer et litt forsinket innlegg om forrige måned. Denne gangen var det januar vi tok farvel med. Og jeg vil si det var en veldig fin start på dette året. Jeg føler jeg har mye å se frem til plutselig!


Månedens opptur

Det må være blandt annet da vi dro til Disney On Ice med Eleah. Hun elsket det!

Enda en opptur var å møte Mari for første gang ♥

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Månedens nedtur

Det er faktisk fler. Først og fremst er jeg blitt sjuk igjen. Den evige forkjølelse. Så skulle jeg liksom endelig fikse den knuste skjermen på iphonen min. Så jeg dro til skjermreparasjon.no for å fikse den. De hadde slik drop off. Betalte faktisk en del også. Men neida, første gang så funket ikke skjermen som den skulle. Så jeg måtte tilbake å fikse den igjen. Og denne gangen funket helelr ikke skjermen som den skulle. Pluss sensoren på telefonen var ødelagt. Altså… er det mulig. Så useriøst! Så jeg dro til Japan foto på sandvika storsenter. De fiksa den fort. Og jeg er så fornøyd! Seriøst. Kan ikke skjønne at de andre lever av det, når de bruker skjermer som er av så dårlig kvalitet. Jeg bruker telefonen såpass mye at jeg merker fort om en skjerm er som den skal eller ikke. Men det ordnet seg jo til slutt. Etter mye kjøring frem og tilbake… eheh.

Månedens sang

 Det må bli Leah av Marcus og Martinus! Eleah skulle høre den hundre ganger i bilen. Minst, haha.

Månedens bilde

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det må bli dette! Synd jeg ikke tar bilder oftere enn jeg gjør. Altså jeg tar bilder ofte, men ikke slik at jeg går inn for å få til noe bra om du skjønner? Haha. Dette ble så nydelig med lyset, og snøen og alt.

 

Månedens beste kjøp

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hahaha av alle ting! Jeg er slik som hater sokker. Jeg går uten sokker hele tiden. Selv når det er litt kaldt. Så så jeg disse for 60 kroner på TGR og tenkte at det skadet vel ikke. Og det viser seg at de er de diggeste tøfflene noen sinne, haha! Man får liksom luft, samtidig som de varmer. Awesome!

 

Denne måneden for ett år siden

Det var også denne måneden Eleah fant ut at det var en super idee å dra ut alt av klær og leker for å svømme i det, haha!

Denne måneden dro vi ut for første gang uten barn, siden vi fikk Lukas. Denne gang for å feire godeste Espen som fyllte hele 30 år. Det var en kjempe fin kveld!

 

Månedens instagram

 

Bdn-GXvB1z5BdlAHtsBW93Bd2v3tDnFlB

BetR96WHXjjBeSU2kiHwHh
Håper dere alle sammen har ahtt en kjempe fin måned♥

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg