Desember – Måneden som gikk

Da er det på tide med månedens opptur. Det kommer et innlegg om året også, men det får bli i kveld. Nå har jeg litt å gjøre. Så vi snakkes. Til da, her er måneden som gikk.


Månedens opptur

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Månedens opptur må jo bli julaften. Vi har jo ikke feiret skikkelig sammen siden vi flyttet hjemmefra for snart 12 år siden. Så utrolig god å kunne være omringet av familien. Og jeg vet mamma og pappa ikke har feiret særlig jul på de 12 årene vi ikke har bodd hjemme. Før pleide vi å dra til mamma og pappa på lillejulaften for å ha en minifeiring. Se for deg å plutselig miste barna, da er det jo ikke særlig gøy å feire jul. Bare deg og din kjære. Så dette året er første gang de får feire med barn igjen. Det er jo barna som gjør hele julaften for min del. Å se gleden over alle store og små ting. Spenning, forventning. Glede! Mimre tilbake til man selv var barn på julaften. Jeg kunne se at mamma og pappa og bror koste seg. Og det varmer hjertet mitt ♥

Månedens nedtur

Det må være da vi var syke en god stund. husker ikke hvor lenge, men det var så tett mot jul og gikk jo aldri over. Jeg rakk å sende Lukas en eneste dag i barnehagen før det ble juleferie. Eleah var hos pappaen sin på møre så fikk jo avlastning der. Men hjalp lite når jeg var innelåst med Lukas som var syk stakkar. Så da måtte jeg skyndte meg å gjøre alt jeg skulle gjøre på to uker, på en dag. Heh, det var travelt!

Månedens sang

Det må jo bli Kurt Nilsen sitt julealbum. Jeg og Dennis dro på konsert med han. Jeg har nevnt det før, men jeg hørte mye på de sangene da jeg var gravid med Eleah i magen og nyforelsket i Dennis. Så de bringer frem mange følelser og betyr faktisk noe for meg.

Månedens bilde

 

Det må jo bli disse. Det er så sjeldent vi får bilde av hele familien. Alltid noen som skal noe, eller en som ikke vil. Eller noen ikke ser helt fornøyd ut, hehe. Men disse var jo så koselig! Bare synd vi ikke ser Lukas, men men. Bedre enn de fleste bildene vi har tatt sammen.

 

Månedens beste kjøp

Det må jo bare bli strikkepinner og garn. Jeg har ventet kjempe lenge og utsatt det så mange ganger fordi jeg fort tenker det er for mye å lære på en gang, at det blir alt for vanskelig. Jeg trodde jeg måtte ha enb person her for å lære meg. Men neida, det holdte med at bestemor forklarte på SMS pg at jeg googlet. litt. Denne måneden har jeg strikket et par store ullsokker, tre pannebånd, en halv sokk, en klut, en halv klut, smokkelenke og mer. Så noe er jo ikke ferdig enda. men på en måned så vil jeg si det er en god fremgang!

Denne måneden for ett år siden

Eleah fylte tre år og feiret med familien sin. Hun elsker jo bursdag! / Så kom julenissen på besøk aka onkel Marius, hehe. / Vi dro til Sverige på handel og Eleah rev med seg det største kjøttstykket ever, haha!

Det var jo selvfølgelig jul / Lukas fylte en måned / Eleah fant leppestiften min! / Og jeg fikk helt utrolig mye vann i kroppen plutselig. Hadde ikke særlig i svangerskapet. Men en uke etter fødsel var det voldsomt mye. Man kunne lage dype søkk i leggen min fordi det var så mye vann :O

Jeg laget øl-kalender til Dennis / Og søskenkjærligheten blomstret ♥

Det var jo jul

Månedens instagram

 

BcMZp3_nwH6BcDmq8inPKjBcQRpAaHs_eBcTHcbfnZEABcfvpIFHCXd

Bcnn2mUHCNLBchGnU1HZTbBcqUKcrnWQtBcwpY0zH-Gt

Bc8VuvIHDZq
Alle instagrambildene er linket om du vil se de på instagram. Gjerne kom å følg meg der også 😉 @Annarabben

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg