Oktober – måneden som gikk

Wow så fort denne måneden har gått! Jeg føler jeg nettopp skrev dette innlegget om september. Nå er faktisk oktober over. Enda en måned. Det er jo ikke rart jeg føler det nettopp var jul når det går så fort i svingene. Men uansett, her er måneden som gikk.

Månedens opptur:
Det er så mange fine ting! Vi hadde besøk av Magnhild, det var kjempe koselig. Så dro vi ut på byen, det var hvert fall artig haha. Det har også vært gøy å se denne måneden at jeg ar vært så mye på topplisten. Så var det utrolig kjekt å se Eleah gå halloween i går. Bare vi og henne. Det blir jo ikke så alt for ofte at det bare er hun som er midtpunktet der og da, da hun har fått en lillebror. Så i går, tror jeg virkelig hun hadde det fint.

Månedens nedtur:
Det må nok bli at Dennis sin pappaperm er over. Det var jo så utrolig koselig å være sammen. Så jeg savner det virkelig. Nå er det rett tilbake til at alle sammen plutselig ser hverandre veldig lite. Så Dennis… jeg savner deg ♥

Månedens sang:

 

PSZxmZmBfnU

Det må faktisk bli “somewhere over the rainbow – Judy Garland”. Det er en sang som vi har hørt mye på i bilen da det ser ut som om Lukas liker den. Så når vi har kjørt lengere turer så har vi satt på den om og om og om igjen. Så er den jo så fin også.

Månedens bilder:

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Beste kjøp:

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Åh det må definitivt bli klespakken jeg kjøpte til Lukas. Nærmere 200 plagg for 1000 kroner. Gode plagg også! Bedre blir det jo ikke. Pefekt nå som han starter i barnehagen.

Denne måneden for ett år siden:

For ett år siden så trodde jeg at jeg skulle føde, hehe. Jeg var høygravid. Utolmodig og spent på å møte den lille. Jeg fikk også babyshower denne måneden. Så herlige damer som hadde stelt i stand. Vanja var på besøk og jeg ante ingenting. Det var en veldig tøff måned. Jeg fikk jo bare mer og mer plager og vondt jo nærmere termin jeg kom. Så jeg husker denne måneden som veldig slitsom. Men når jeg ser tilbake på det nå, så var det jo veldig koselig.

Månedens instagram:
 

BZ-6uynHRTnBaOYNo_nxbnBaL6FiLHhdMBaFWOcBHE2W

BaTpjeDHEa9BaZ667qny-xBaABC-dH2kbBZ3mMGYnaMh

BZ5ny4lnNADBaOmxPLnMiA
 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg