September – Måneden som gikk

Jeg tenkte å prøve meg på disse innleggene hvor man forteller om måneden som gikk. Kanskje det kunne vært noe? Så la oss prøve.

 

Månedens opptur:
Det må definitivt bli bla teltturene og ikke minst alenetid med min kjære. Altså bursdagen min. Veldig etterlengtet å være sammen, bare jeg og Dennis. Så hadde jeg jo generelt en veldig fin bursdag, da endelig min side av familien kunne samles igjen. De har jo flyttet nedover. Føles veldig godt å ha de her. Og at vi endelig fikk malet kjøkkenet vårt. Og jeg fikk endelig pc, haha. Det var mye positivt denne måneden. Små og større gleder.

Månedens nedtur:
Det må nok bli forkjølelsen i huset. Vi alle har hatt vår runde med høstforkjølelse. Og det har tatt sin tid før det gikk over. Man blir veldig sliten når det står på. Spesiellt når barna også er syke. Og man nesten ikke kan gå ut!

 

Månedens sang:
Hmm… jeg hører ikke på så mye musikk lengre. Trist. Før hørte jeg hele tiden på musikk. Men man får andre proiroteringer, og kan ikke vandre med propper i ørene hele tiden med to små barn. Men er det en sang jeg har hørt mye på så er det den “pepperkake baker” fra hakkebakkeskogen. De har hatt det temaet i barnahagen, så hver dag i bilen er det det Eleah vil høre på.
 

Månedens bilder:

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Beste kjøp:

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Bortsett fra malingen som ble kjøpt inn for å male kjøkkenet. Så må det bli togbanen til Eleah. Dette er faktisk noe hun har lekt med. Hun er ikke alltid så flink til å leke selv og må aktiveres. Men med dette så satt hun faktisk en stund. Og lekte videre med i flere dager. Lukas syntes også det var interessant. Kostet kun 79 kroner på IKEA. Link HER.

Denne måneden for ett år siden:


På denne måneden for ett år siden, gikk jeg gravid i syvende måned. Vi hadde nettopp kjøpt leilighet og flyttet. Det var mye varmere vær enn nå. Jeg skrudde også opp senga til Lukas selv, så utolmodig som jeg var. Så begynte jeg å pakke fødebaggen.

Månedens instagram:

BYq1FGRl6PBBY0YsHmn9gOBY6NvkkHQS4
 
BYyv-IXBf5bBZFJxz4H2fnBY-U0EtnnjX
BZjlnkjnlVlBZQUzESnTTe
(Bildene er linket, hvis du vil følge meg på instagram)

Da sier jeg mange takk til september, og håper oktober er like snill. Jeg har hatt en veldig fin måned. Gleder meg til neste ♥

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg