hits

Anna Marie Rabben

- fra bygd til by -

Hei fra en hyere utsikt!

 • 29.04.2016, 13:47

Hei og god fredag!

I dag har jeg vært med Dennis på jobb. Er så koselig! Spesielt når sola titter frem. Blir litt bedre kjent med Oslo og lærere meg nye veier. Det er så fin utsikt når man sitter så høyt oppe. Nå skal vi vaske lastebilen litt, så drar turen videre til barnehagen for å hente jenta vår. Det var faktisk litt snø litt utenfor sentrum i dag, men det er borte nå. Så Eleah ville teste ut paraplyen sin.

Vi snakkes <3

Klar for 17. Mai!

 • 27.04.2016, 20:20

Hei igjen!
 

I dag fikk Eleah en hyggelig overraskelse i posten. En fin pakke fra bestemor, bestefar, oldemor og oldefar p averya. Alts fra hennes biologiske fars side. De har holdt kontakten siden dag. Og det er utrolig hyggelig for Eleahs del at de vil det. Hun fikk festdrakt, sko og pynt til 17. Mai! Utrolig kjekt da hennes drakt fra i fjor er blitt for liten. Og hun ble jo s fantastisk glad. Alltid like takknemlig nr hun fr noe. Og selvflgelig skulle alt prves med en gang. Hun ble s fin i den nye drakten sin s jeg m nesten dele et par bilder jeg fikk ta. Hun liker ta bilder med front kameraet for da ser hun se seg selv og kan lage grimaser, s artig!

Sltt seg litt p leppa si i bhg dakar! Men snt skjer. N er det bare glede seg til 17. Mai ♥
 

Den frste sykkelen!

 • 25.04.2016, 20:51

God kveld i stuen! 

Eleah har faktisk ftt seg sin frste sykkel! Bestemor Line og bestefar Leif spurte s pent om de ikke kunne f kjpe hennes frste sykkel. Og det fikk de da. Og Eleah ble mega fornyd! Litt vanskelig enda, men velse gjr mester! Hun ver seg s fint og prver tr fremover, haha. Vanligvis s trr hun bakover, men siden dette er en skikkelig sykkel, s bremser det jo den veien. Vi har ogs tenkt kanskje skaffe en sparkesykkel. Det er to i bakgrden som er til alle barna i blokka, og hun er helt r p den! Har vd seg en del og startet tidlig. S n kjrer hun som en rakett rundt i bakgrden. Hun har til og med lrt svinge og stoppe. Mye flinkere en mor selv :p S vi tenkte dra en tur p XXL og se om de har en av de Mini Micro sparkesykkelene. 

 

Ellers s er formen helt fin. Bortsett fra at det klr og klr... Og klr :O Ikke svangerskapskle av den typen jeg hadde sist. Og takk for det. Men ting vokser jo... Noe som resulterer i kle. Alt fra mage til bryst skal jo tre dobbel seg om ikke mer. S her gr det i kokosolje, i hp om at det skal funke. Fikk et anfall av kvalme, men det er borte for lenge siden. S fler meg litt bortskjemt! Er n i uke 13. Sverger jeg kjenner noe liv. Er helt sikker bare luft eller noe, men det trekker litt p smilebndet da de minner meg om da Eleah l der og sparket fra seg. S jo, jeg hper denne klen gir seg. Og ryggen. Men noen plager m man vel ha nr man er gravid. N skal jeg vre s dum se enda en skrekkfilm med Dennis. I gr s vi Insidious 3. du smette, vi skvatt. Jeg turte serist ikke g p do selv nesten fordi Dennis skremte meg s flt. Men lrer aldri, og litt spenning m man ha i verdagen! S for dere som liker litt skrekk og gru og overnaturlige ting i filmer, s anbefaler jeg dere se den :) 

 

En vellykket kveld med fantastisk mat!

 • 23.04.2016, 18:55

I går så var jo jeg og Dennis på date. Det var en utrolig vellykket kveld med fantastisk mat! Jeg er ikke kresen men samtidig veldig kresen. Haha vanskelig å forklare. Jeg liker det meste og er veldig åpen. Men det er ofte jeg spiser mat ute hvor jeg tenker "jeg kunne laget bedre enn det her" for når jeg drar ut for å spise så forventer jeg jo alltid et Wow.  Det høres kanskje litt rart ut. Jeg sier ikke jeg er så himla flink til å lage mat, hvem vet. Men uansett så er ikke det ofte at det skjer. Med I går! Du milde moses. Vi var på baremas tapas og bar I sentrum.  Dennis ble overaska over plassen jeg valgte da han tydeligvis "kjente" eller viste hvem det var som eide resturanten, da de også hadde en i Drøbak. Men jo poenget. Så utrolig deilig mat de serverte!  Dit vil jeg igjen. Og det er ikke ofte jeg sier.  Vi har allerede bestilt en sushi deal der fra let's deal. Etterpå dro vi på kino for å se The Boy. Vi begge syntes den var veldig bra og storkoste oss <3 nå er han ute med gutta boys og feirer så jeg får besøk av Michelle straks, så skal vi trøkke trynet full av Mcflurry fra maccern, Haha! Så vi snakkes!

Suprise datenight!

 • 21.04.2016, 20:28

Hurra for deg som fyller ditt r ja deg vil jeg gratulere! Dennisen min fyller 29 r i dag :O Om ett r s er jeg sammen med en gamlis p trdve... Neida haha. Heldigvis er vi ganske like i alderen nr det kommer til det mentale. Dagen ble feiret med en av favorittkakene hans som jeg faktisk aldri har laget fr. Og hans favoritt middag etter nske. En thai gryte som jeg laget helt tilfeldig en gang, som ble veldig populr. Og jeg overrasket med barnevakt i morgen, s vi skal ut p 10 retters tapas, og se skrekkfilmen The Boy bakerst i sofaen p Colosseum! Vi har jo ikke vrt der enda, pluss vi har blitt hekta p skrekkfilm. Han ble utrolig glad <3 Jeg vet han egentlig ikke er s fan av bursdag, s det ble kun oss tre. Men neste r fyller han jo de store 30! Og da m det jo bli en feiring.  Han ble superglad. Dere aner ikke. Man blir faktisk mere glad for barnevakt og date enn en dyr gave man bruker en gang i jubelret, spesiellt etter man fr barn. Eller er det bare oss? Etter vi flytta til Oslo er jo barnevakt mulighetene minsket betraktelig da vi ikke har like mange som har mulighet til det her som der nede. S vi har liksom lrt oss virkelig sette pris p det!

 

Det har ogs vrt middag i barnehagen i dag. Utrolig koselig at de inviterer alle foreldre s man blir litt kjent med hverandre. Veldig trivelige folk som jobber der. Det er kanskje ikke den beste barnehagen nr det kommer til de materielle ting osv. Men sjela til de menneskene som jobber der, veier opp alt. N m ikke dere tro at det er en fattig barnehage uten noe. Men det finnes s mange andre barnehager Eleah kunne gtt i, som kanskje har det finere og nyere osv. Men jeg kunne aldri bytta av den grunn, nr jeg ser hvor mye hun elsker menneskene som jobber der og ikke minst de andre barna. De gjr en s fantastisk jobb og er s utrolig hyggelige! S er det folk fra mange forskjellige fine kulturer, s Eleah lrer. Hun lrer seg til og med litt spansk, da hun ene er spansk og synger og snakker til Eleah i det sprket. Hvorfor ikke sier jeg. Skulle bare nske jeg kunne det sprket. Hper at vi finner noe i nrheten nr vi flytter igjen, s vi slipper bytte barnehage. Hun har jo ogs ftt seg en bestevenn. De to skal foresten begynne sammen p Fossen :O Det er en "klasse" opp p en mte. Opp til de eldre barna. Kjenner jeg blir stolt, haha. Fler hun skal begynne i 2. Klasse eller noe. S det har vrt en utrolig fin fin dag. Og n gleder vi oss s utrolig masse til date night i morgen ♥

Nr klikk blir alt for en toppblogger.

 • 21.04.2016, 12:24

Jeg ler! Seriøst.  Nå for tiden handler blogg kun om klikk. Om å gjort få mest klikk fordi klikk= penger. Tidligere i dag så så jeg mammatilmichelle, Anna Rasmussen hadde postet et bilde på instagram hvor det var bildet av hennes siste blogginnlegg. Der sto det "VIDEO: MICHELLE RØPER KJØNNET PÅ BABYEN!" Så jeg gikk inn fordi jeg selv var jo nysgjerrig på dette. Men det var ingen video av at Michelle røpte kjønnet. Det sto bare at hun røpet det med et uhell i videoen og derfor måtte de klippe det ut. Altså en overskrift som lurer lesere til å klikke seg inn. De får jo ikke betalt for at folk leser. De får jo betalt for at folk klikker seg inn på bloggen.
Så var det er jente som ivrig spør i kommentarfeltet på instagram hva kjønnet ble. Og det eneste jeg kommenterer er "Kjønnet ble ikke røpet denne gang, var kun for klikk." Det går en halvtime og jeg er blitt blokkert. Hahahaha. Seriøst. Jeg hadde skjønt det om jeg hadde vært ekkel eller skrevet noe stygt. Men jeg er ikke en sånn person. Jeg skulle bare være hyggelig med hun jenta som lurte.
Så jeg fikk et helt annent syn på Anna der. Tenk å være så desperat at selv om man har 50 tusen lesere om dagen så skal man blokkere hver og en av som uten å tenke over det, røper noe fra innlegget så hun kanskje mister et par klikk. Ble så satt ut over hvordan det egentlig fungerer denne blogg verden. Tror ærlig jeg ikke hadde taklet å vært en toppblogger fordi jeg hadde irritert meg over alt og alle. Folk skriver overskrifter som "JEG HAR BLITT VOLDTATT!" Så handler innlegget om at en jente hun ikke kjente kom for å fortelle at hun hadde blitt voldtatt. Men så var ikke noe av det sant likevel. Du bruker ikke voldtekt for å få klikk det blir for drøyt! Jeg  bryr meg rett og slett for mye til å kunne klart det der. Ush!

Jeg tenker sånn. Man skal jo kunne bygge en tillit til sine lesere. Er det så viktig å være best at du lar alle dine lesere føle seg rundlurt når de klikker seg inn på bloggen. Jeg trodde det handlet om å dele, lære av hverandre og å kanskje få ut det man hadde på hjertet. Vel vel. Er det rart jeg nesten har sluttet å lese blogger.

Frste livstegn <3

 • 19.04.2016, 19:56

Endelig! I dag fant jeg hjertelyden til lille for første gang. Har lett i to dager uten helt,  men plutselig hører jeg et hjerte som slår en del raskere enn min egen puls og husker tilbake til første gang jeg hørte Eleah hos jordmor. Så utrolig spennende. Jeg føler meg så mye nærmere. Det å faktisk høre at det er noen der inne. Gleder meg så fælt til ultralyd i begynnelsen av juni. Så spent om det er en jente eller gutt som gjemmer seg i magen <3

Nå ligger jeg å slapper av i senga som vanlig på kvelden. Og Vanja er godt plassert på nattbordet gjennom Skype som vanlig. Så koselig å ha muligheten til å Skype når man bor mange mange mil unna hverandre! Så da skal vi fortsette å prate shit så vi snakkes.

P besk hos lven!

 • 17.04.2016, 20:44

Da var Eleah i badekaret, Dennis ligger som et slakt p sofaen og kjemper mot yelokkene og prver holde seg vken. Vi har da vrt p Leos Lekeland i dag og det var det ei som hadde gleda seg til! Skjnner ikke hvordan hun kan vre s redd elefanten, men elsker lva s hyt haha. Tenkte prve f et bilde med lven Leo i dag men det var faktisk nesten umulig. Uten overdrive s var det som man skulle tro at det var Justin Bieber selv som kom ut dra og ikke en mann i en lvedrakt. Alle ungene bare stormet mot dra de viste han kom ut av, i det musikken kommer p. Og hyler og roper og hopper p han. Eleah var ogs veldig ivrig p hilse p han igjen! Snakker om han hele dagen og dagen fr. Senere dro vi til Mommo og Jon en tur da hun har vrt s snill hjulpet med med handlekurven til vogna. Den hadde et hull i seg, s hun oppgraderte den til s mye mere praktisk og fin! Kan legge ut bilder senere. Tusen takk til svigermor hvertfall ♥ S gikk turen videre til Espen og Michelle en tur. De hadde fiksa terrassen s fint! S etter en veldig vellykket dag, skal jeg bare kaste meg i senga strakt tror jeg. Hper alle har hatt en like fin dag som oss ♥Se den bolla i speilet haha. Magen kommer mye fortere enn fr :O M bare unnskylde mitt shinye flate og livlse hr. Forrige svangerskap s hadde jeg fantastisk hr og negler. Men n er det bare flt haha. Men en positiv ting med hret er at det vokser i rekordfart. Hvis dere ser den forferdelige etterveksten som er nesten halve lengden av hret. S er det ettervekst siden sommer. Jeg stripa det jo fr jeg flytta til Oslo. Og n har det vokst s mye, shit pomfritt :O N skal jeg og Dennis sloss litt om den nye puta og legge oss under dyna med en film, s vi snakkes :)

Lucky me, BB Hugme

 • 16.04.2016, 19:29

God kveld i stuen!

Akuratt n sitter det en ekstra lykkelig jente i sofaen. Ikke Eleah, men mor selv haha. Dennis har kjpt BB Hugme pute til meg. En jeg har sikla etter siden jeg fant ut jeg var gravid. Jeg husker jeg bestemte meg allerede etter jeg fdte Eleah, at neste gang skulle jeg ha en gravidpute! Det er s deilig. Og det kjekke med denne er at du kan bruke den til s utrolig mye! Gravidpute, yogapute, treningspute, ammepute, babynest og generelt alt mulig annnet man kan komme p. Fargen er kanskje ikke den fineste i verden men jeg kunne ikke brydd meg mindre nr puta er s god. Jeg kommer sikkert til bruke den selv etter ungen er ut og den blir stor. Til og med Eleah elsker den. Hun tror jo det er hennes etter jeg viste at man kunne bruke den som sittepute. Eneste kjipe er at den er litt dyr for vre en pute. 1399 for en pute det er voldsomt synes jeg. Men denne var p tilbud faktisk, s da syntes Dennis at jeg skulle f en :D #bortskjemt 


 
Haha, m bare le. Dennis sa nettopp "h, kan du hente en pute til meg. Sofaen er s hard til nakken..." S jeg sier han m prve puta jeg fikk. han bare "Nei, for no tull, den er ikke bra nok" S jeg sa bare "shhh" ba han lfte opp hodet. S la jeg puta snn som p bildet over, og han bare smilte og lukket ynene. Haha, det er noe magisk med denne puta alts ♥ 


Tenkte bare tipse, hvis det er noen gravide som leser dette. Jeg ble tipset av Barbro, og takk s mye for det! N skal jeg og Dennis krype til sengs og muligens se en skrekkfilm. Plutselig ftt dilla p det igjen etter jeg ble graivd. Merkelig det her. I morgen har Eleah bestemt at Leos Lekeland str for tur! Eventyr fabrikken var ikke s kult lengere tydeligvis. For der er det jo en "elefant" og det er jo tydeligvis kjempeskummelt! Men lven p Leos Lekeland, ja den skal hun klemme p haha. Rart det hva man finner skummelt og ikke nr man er barn. Vi snakkes!  

Da Eleah kom til verden, min fdehistorie.

 • 15.04.2016, 21:33

Jeg husker den dagen som om det var i gr - er vel det alle sier om denne spesielle dagen. Men det er sant, og snn er det bare. Vanja var p besk hos meg. Jeg og Dennis bodde ikke sammen enda, pluss han var i Oslo og jobbet. S jeg hadde spurt Vanja pent om hun ikke ville komme og beske meg. Hun ville selvflgelig mer enn gjerne komme, da hun uansett nesten hadde bodd til meg den siste tiden, haha. Det er en tid jeg aldri glemmer. Det var desember, julestemningen hadde kommet og spenningene til babyen som skulle komme var hy. Jeg hadde hundre flelser p en gang p slutten. Jeg var ogs nyforelsket i Dennis. Jeg var s lykkelig, for dette skulle bli starten p et nytt liv. Og det ble det ♥ Det var enda 9 dager til termin, og eneste temaet jeg og Vanja klarte snakke om var Eleah. Navnet var allerede bestemt og jeg tror faktisk vi gledet oss nesten like mye begge to! Vi snakker enda den dag i dag om "h husker du da du var hygravid og jeg var p besk hele tiden. og vi hrte p julesanger og koste oss!". Ja jeg husker det alts. Tror vi kosa oss ihjel med Kurt Nilsen julesangene og klementiner og all spenningen til at jeg skulle f en datter, og hun skulle bli "tante". Hver gang jeg hrer en av sangene fra det albumet, blir jeg dratt tilbake til desember 2013, og jeg fr nesten en tre i yet. For s flelsesladd var den mneden for meg faktisk. Klokken var 17 p dagen og jeg kjente kynnere begynte komme. Jeg hadde nesten ikke hatt noe spesielle kynnere. Kun et par f ganger, og da var de ikke noe spesielt vonde heller. Nr klokken nrmet seg 19, kjente jeg at kynnerne kom litt oftere. Ikke ofte, som i hvert 15 minutt. Men oftere enn vanlig. Jeg ringte fden for hre, da jeg bodde en time unna sykehuset. Pluss at min mamma hadde tre ganske kjappe fdsler, s jeg var litt nervs for at dette skulle skje meg. Klokken ble 21 og jeg skjnte at dette kunne ikke bare vre kynnere. De ville jeg skulle komme utover, med tanke p at min mor hadde hatt tre kjappe fdsler og det da kan vre en sjanse for at det skjer med meg ogs. Jeg ble jo i overkant litt hysterisk som vanlig og skulle rydde og ta ut spla. For Eleah kunne jo ikke komme hjem til et rotehus! Og Vanja som vanlig tok livet helt med ro og ordna seg og sminka seg litt. Hun fikk roa meg ned litt ogs. Dusje gjorde jeg ogs haha! Som sakt s var Dennis i Oslo s han kunne ikke kjre. Vanja hadde ikke lappen enda, og jeg kunne ikke kjre selv. Men kjre snille Andreas som jeg gikk i klasse med da, bodde like ved og hadde sakt at jeg bare mtte ringe om jeg trengte skyss til sykehuset nr dagen kom. S jeg ringte, og han fikk jo litt noia haha. Men han og Magnhild kom kjrende. Alle var s glade og spente! Vanja ringte Mari tilfeldigvis tror jeg. Og hun var tifeldigvis p Tingvoll. S hun lp til veien og slengte seg p lasset. N var vi tre venninner og en livredd Andreas som kjrte haha! Jeg husker jeg satt framme i bilen, og Andreas tittet over p meg hvert minutt med de strste ynene jeg har sett. Han var s nervs. Det ironiske er at han som hadde mest noia for det som var i ferd med skje, studerer sykepleier n. S gy :D 

Riene ble sterkere og sterkere p kjreturen. Og vi mtte bli enige om at nr jeg kjente at det kom en ny. Da skulle alle holde kjeft i bilen. Fordi alle var s spente og fikk meg til le hele tiden. Og det le med rier er sren meg ikke kult. Vi kom frem litt over 22 p kvelden. Andreas og Magnhild fikk ikke bli med lengere inn p sykehuset da vi var ganske mange, s de kom tilbake senere for beske meg. Jeg ble sendt inn i et snn rom for bli sjekket om fdselen faktisk var i gang. I det hun sier "Du er 2 cm pen, det ser ut som at fdselen er i gang!" S ble alt s ekte. Jeg viste jo at denne dagen skulle komme, men ikke fr da inns jeg at wow. I dag eller i morgen skal jeg bli mamma! Jeg fr endelig se henne. Mari og Vanja smilte begge to, og jeg fikk et rom etter kort tid. Tingvollstua tror jeg faktisk rommet het om jeg ikke tar feil. Ting gikk sakte, og de sa at de s ikke ut som om noe skulle skje p en stund. S Vanja gikk hjem da hun leide en leilighet som ikke var s langt unna sykehuset, og Mari fikk en seng slappe av i p rommet mitt. Mamma og pappa var ringt og varslet men slet litt med ferge og bilen da batteriet p bilen dde osv. Jeg sa flere ganger til Mari at jeg klarte dette selv og ville ikke hun skulle bli traumatisert om jeg skulle fde, haha. Men s god som hun er s insisterte hun p passe p meg ♥ Klokken slo over 12 p natten og riene ble bare vondere og vondere. Sykepleierne ba meg hele tiden om prve f sove litt, men det var ikke s lett nr det konstant kom rier som var s heidundrende vond. Klokken tippet akkurat 3 p natten, og det begynte bli utrolig vondt! Jeg var utrolig sliten men klarte fortsatt ikke sove. Plutselig hrer jeg faktisk et "popp" og kjenner jeg blir kliss vt! Jeg trykker jo selvflgelig p den rde knappen, og sykepleierne kommer inn s jeg fr skiftet. De trusene og buksa mi s jeg aldri igjen haha! 


Etter dette s tok smertene helt av. Men jeg var fortsatt 3 eller 4 cm bare. Man fr ikke noe epidural fr man er over 3 eller 4 cm. Jeg husker ikke hvilken, men jeg husker jeg ikke kunne f noe hvertfall. Etter en time s fikk jeg tilbud om bade litt. Men riene ble bare vre i badekaret, s jeg gikk ut etter en time der. Mari stakkar sto der ved min side og prve trste meg s godt hun kunne. Det ble morgen og sola var oppe igjen, og jeg var endelig 5 cm. De sa noe om at det pnet seg skjevt eller noe rart skjedde oppi der da. S de kjrte hnda oppi rattata og klp fast en klype i hodet til Eleah for flge med bevegelsene hennes. Jeg fikk liksom ikke med med alt fordi det var s sinnsykt vondt alt. Det gikk s udugelig sakte flte jeg, og jeg begynte bli bekymra over hvordan jeg skulle f presset ut en baby med s lite krefter. Tilslutt valgte jeg epidural, s fikk jeg slappet av i to fantastiske timer. du verden s deilig. Jeg lo og spiste og fikk liksom samlet meg litt igjen. Men det ingen fortalte meg, var at epiduranen ikke funka lengere, nr pressriene kom. Alts nr du faktisk skal presse ut babyen. Klokken var rett fr 09.00 og jeg sto og gikk rundt med en snn rullator. For prve f det til g litt fortere. Mari prvde f tak i Vanja, men telefonen hennes hadde klikket s lyden ikke fungerte mere. Men hun vknet av seg selv til slutt lp som bare pokkern til fdestua. Plutselig s kjente jeg det mest intense presset i magen/underlivet. Det var helt sjukt. Jeg ble s satt ut, fordi epiduralen bare plutselig stoppet funke. Og jeg viste ikke at det skulle skje. Jeg skjnte at her var det en baby som skulle ut, og sa at "N kommer hun, jeg m presse!" Neida, det var ikke mulig, fordi jeg var 7 cm for 15 minutter siden. Og siden jeg hadde student, noe jeg faktisk ikke ble spurt om var OK... S skulle jo alt bli gjort to ganger. S frst sjekket hun pning og mente jeg var 10 cm. S sjekket jordmor og ga meg grnt lys. Mamma sto ogs ved min side og var s stttende. Hun var s stolt og grt sine vakre trer av glede nr jenta mi kom. Hun var ogs den som fikk klippe navlestrengen. 


 

8 (!!!) minutter brukte jeg p f ut Eleah. Og Vanja kom inn dra akkurat i det sekundet Eleah kom ut. hun s helt sjokka ut og bare skjnte ikke at jeg allerede hadde fdet. Hun hadde gleda seg s lenge til vre en del av det haha. Det tok ganske kort tid selveste pressinga, men p slutten der s trodde jeg faktisk jeg skulle d. Det ikke ha kontroll over kroppen, og f det sjokket av smerte. Det var en "Ut av seg selv" opplevelse. P siste presset, s kjentes det faktisk ut som om hele kroppen min revnet i to. Og det g fra tro du skal d fordi du har det vondt, til null smerte og ren lykke. Det er det merkeligste jeg har opplevd i mitt liv. Men s deilig! Senere p dagen inns vi at jeg hadde fdt dattera mi p bursdagen til bestevenninna mi. S gy! Tenk at jeg skal oppleve dette igjen snart. Det blir s spesiellt. Tenk at jeg kommer til bli like glad i enda et barn. Det er s ufattelig uvirkelig for meg n. Men jeg har plass til enda et mirakel i hjertet mitt og kan ikke vente til f mte deg ♥ 

S utrolig betatt!

 • 14.04.2016, 11:42

Go dag!

Som jeg fortalte i gr s dro vi p sirkus i gr. Og det var s fantastisk! Eleah elsket det. Vi var litt redd for at hun skulle bli lei etter 15 minutter, men neida! Hun var s utrolig fascinert. Jeg har aldri sett henne s oppslukt fr, det var s vakkert se p. Hun satt p plassen sin i 2 timer! Med kun 10 minutters pause for spise plser og se p dyrene. Vi var faktisk sjokkert, fordi hun sitter jo aldri i ro. Men hun satt faktisk helt i ro, klappet med og lo seg ihjel. Hun s helt betatt ut av all dansingen, turningen og dyrene. Ingenting varmer mer enn vite at jente mi koser seg ♥ Selv syntes jeg det ogs var veldig gy se p. De var s flinke alle sammen, og alle dyrene var s flinke og ste. Jeg innser bare mer og mer hvor stor hun har blitt. Og det fles som bare i gr det var frste gang hun snakket eller rullet rundt. Tiden gr s utrolig fort. Jeg gruer meg til den dagen hun blir 14 og alt jeg fr hre er hvor teit mamma jeg er haha :p Men det gr jo over det ogs heldigvis. 
 

Jeg skal p min frste kontroll n om ikke s lenge. Har time litt fr 13.00 i dag. S i dag er jeg i uke 12 og den mest kritiske tiden er endelig over. Jeg har ogs ftt en flelse av om det kan vre jente eller gutt der inne, men det fr bli hemmelig enda. S har jeg bestilt en angelsound fra nettet som jeg hper kommer snart i posten! Gleder meg til hre hjertelyden for frste gang. Jeg har jo vrt p tidlig ultralyd men det gikk s fort. Pluss jeg s nesten ingenting da skjermen var vendt en annen vei. Ene appen p telefonen jeg har lastet ned sier at babyen er like stor som en pokerchip haha! Tenk at jeg har en s liten baby inni meg. Og tenk at den babyen en dag skal bli like stor som Eleah er. Nein! N skal jeg fikse meg litt s jeg ser ut som folk nr jeg skal til doktoren. Vasser rundt som en zombie med hret i strikk og ingen sminke. Snakkes!

Ebay finds! Noen av mine bedre kjp.

 • 13.04.2016, 12:40

Hei hei! 

Mange vet nok allerede hva EBay er. For de som ikke vet det s kan jeg kort forklare at det er en side hvor de selger alt fra mat til biler. Alts de selger alt! Bde brukt og nytt. Jeg har aldri kjpt noe brukt der, men det funker sikkert like fint. EBay er jo s kjent pga at det billige som er der og hvor mye forskjellig det er. Pluss de shipper internationalt. Selvsagt finnes det unntak hvor noen selgere ikke sender til ditt land, men jeg har aldri hatt problem med det.  Jeg har hatt en bruker der i tre r tror jeg, og derfor har jeg jo kjpt en del der i fra. Det som er bakdelen med denne siden er jo at man like fort kan ende opp med dritt. Alts en vare som ikke ser ut som lovet, eller en vare at dritt kvalitet. Men skjer det som blir det som regel ordnet opp av eBay eller selgeren selv, da bra feedback er viktig for disse selgerne. S det ordner seg som regel alltid :) Jeg tenkte derfor dele noen av mine bedre kjp der. Noe har jeg kjpt for veldig lenge siden, og derfor har jeg kanskje ikke link til akkurat samme selger. Men det er alltid flere som selger det samme. S jeg skal prve s godt jeg kan finne noe helt likt. 

 
 

Toalettmappe/sminkeveske 28 Kr
Jeg er egentlig ikke noe fan av fake merkevarer, da jeg synes det er litt awkward g rundt med. Men da jeg bestilte denne, s viste jeg ikke at det var en fake toalettmappe/sminkevesken. Det er en av tingene med eBay. Det er jo ikke lov til selge, s ofte s kan det se ut som en vanlig veske, men nr du fr den s str det plutselig Michael Kors eller noe. At det egentlig er en fake, men de visker over navnet s eBay ikke kan slette for de. Dette var en av de tilfellene. Men mappen er av god kvalitet og rommer mye! S jeg bruker den til ha p badet til  oppbevare noen av sminken jeg bruker. Linken til denne var utgtt men jeg fant en ny. Link er HER.

Nesepiercing 8Kr

Disse har jeg kjpt mange av og brukt i sikkert over et r. Jeg var veldig flink til miste mine i begynnelsen fordi hullet var s mye strre enn piercingen. S det f 10 stykk til 8 kroner var ganske kjekt da! Pluss det er alltid fint ha det, just in case jeg mister igjen. Pluss da har man noen farger velge mellom. Det er ogs rustfritt stl, s jeg har ftt null reaksjoner. Og jeg har nikkelallergi, s jeg vil si det er trygt. Link er HER.Lsvipper 11 Kr

Disse har jeg brukt lenge! Sikkert gtt gjennom flere pakker. Mange av lsvippene p eBay har hardt og ekkelt bnd, snn at det er kjempevanskelig f de p. men disse er faktisk utrolig gode! Linken til disse er ogs utgtt men jeg fant noen likens. Link er HER
Sminkekoster 

Noen av sminkekostene du finner p eBay er faktisk veldig bra! Jeg tror faktisk alle disse er en "dupe" eller fake. Den frste ligner veldig p kostene fra RT, den andre husker jeg ikke. Men den tredje er vel en "dupe" for NARS sin. Jeg synes alle tre er veldig gode. Den frste er veldig kjekk til hvis du skal sette ansiktet med et pudder. Den andre er perfekt til konturering og kommer perfekt mellom kinnbeina. Men den funker ogs bra til blush eller highlighting! Den siste er ogs perfekt til konturering. Spesielt nesen og kinnbeina. Alle ligger vel p en pris mellom 20 - 30 kroner s det skader ikke prve. 
Den frste finner du HER. Den andre HER. Og tredje HER 

Settingpudder/bakingpudder Coty Airspun 78 Kr

Dette lse settingpudderet er ekte og et jeg har hrt mye bra om. Men jeg tror faktisk ikke at de selger det her i Norge. Jeg har hvertfall ikke funnet noe, s jeg bestilte det derfor p eBay. Det er vel s populrt pga hvor bra det faktisk er og prisen. Det er perfekt til "baking" under ynene osv. Eneste minuset med dette er at det lukter litt bestemor haha. Men jeg ble ganske fort vandt til det. Dette finner du HER. 

Blackhead out

Jeg har prvd s manke produkter som sier de tar blackheads, men dette er det eneste produktet jeg har prvd som faktisk gjr susen! Jeg ser det har stiger i pris, for da jeg kjpte det kostet det bare 60 Kr. Men n ligger den p 100. Men uansett verd det, og mye billigere enn mye annet der ute. Dette er ogs fra Korea, og koreansk kosmetikk og produkter er veldig trygt nr det kommer til innhold osv. Denne finner du HER
 

Vintersko

Litt sent ute komme med, da vinteren er over. Men man kan jo alltids spare de til neste r! Jeg kjpte noen foret vintersko til Eleah, og jeg er s fornyd med de. Ikke er de bare fine og se p, men kvaliteten er kjempebra ogs! Det er de hun har p seg p bildene her. Disse finner du HER

 

Hper dere fant noen fine tips her! Jeg fr s sinnsykt vondt i ryggen av sitte her og skrive osv, s jeg fr heller ta en del 2 en dag. Det tar faktisk litt tid finne frem linker og grave frem i "arkivet" p eBay og bilder osv. Men hper noen fikk nytte av dette :) N m jeg opp g litt, s vi snakkes!

Fdeangst og fdehistorier

 • 12.04.2016, 12:36

FOR en fantastisk start p dagen. Jeg blir s glad nr jeg ser sola titter frem! Og "titter frem" er en underdriving fordi sola strler sterkere enn jeg kan huske p lenge her i Oslo :) Det var s koselig starte dagen med trille til barnehagen i dette fine vret. Det var s fint at jeg bare gikk der som en snegle for ikke komme frem hjem s fort, snn at jeg fikk utnytta sola s mye som mulig. Jeg s helt sikker ut som en idiot der jeg gikk glisa. Det er noe med denne sola alts. Man kjenner endorfiner strmmer p og man blir positiv og alle bekymringer forsvinner. Ja takk, flere dager som dette ser jeg frem til. Nevnte jeg at det er bl himmel? Haha, sorry jeg skal stoppe der. N sitter jeg p felles tak terrassen og koser meg med noen druer og blogging. Hper jeg kanskje kan f litt farge av det her fordi jeg m vre blekere enn den blekeste, huff. Husker da jeg var yngre, s ble jeg s fort brun. Og fargen holdet seg s lenge! Men n? Nei. Rart det her hvordan man merker at kroppen eldes.  

Jeg satt tenkte litt i gr p fdselen hvor jeg fikk Eleah. Og kom p at jeg aldri delte min fdehistorie her. Jeg skulle det, og jeg skrev faktisk et innlegg. Men det skjedde bare ikke. Vet ikke hvorfor men. Men jeg elsker lese slike historier, s jeg tenkte det kanskje hadde vrt noe dele her. Jeg sliter jo litt med fdeangst n faktisk. Men jeg prver s godt jeg kan ikke tenke s mye p det. For det skal jo skje uansett. Man fr jo hre s utrolig mye rart og forskjellig. Noen mener at andremann er lettere men vondere. Andre mener det er like jvlig. Noen sier de ikke merket noe forskjell. Noen sier til og med at nummer to er mye vondere og hardere, men man har mere kontroll s den fdselen er bedre?? Alts, s lenge det er vondere s kan det da ikke vre bedre, eller? Det er jo det at jeg vet hva jeg gr til denne gangen. Frste gang s er man s naiv. Eller jeg var hvertfall det. Jeg snakket med ei venninne som skal fde for frste gang. Og spurte om hun tenker noe p fdsel. Nei det gjorde hun ikke, for babyen kom uansett. Jo, det er jo sant. Husker at jeg tenkte at jeg skulle forberede meg p de vrste smertene i mitt liv, men hpe p det beste og bare ta det derifra. Min fdsel varte jo i 20 timer. Brukte jo s sinnsykt lang tid p g fra 3-4 cm og likevel var det sinnsykt vondt. Men skal ikke skrive s mye om det n, fordi jeg tenkte som sakt dele det i et eget innlegg. 

I morgen skal vi ta med Eleah til sirkus for frste gang i hennes liv. Og mitt tror jeg. Kan faktisk ikke huske ha vrt p noe sirkus i min barndom. Men jeg husker jeg skulle to ganger, men ene gangen var det storm s det ble avlyst. Og andre gangen skjedde det heller ikke. S dette blir spennende for bde store og sm :) N skal jeg bare nyte resten av dagen, s snakkes vi :) 

Kult kjre i fylla! Virkelig?

 • 11.04.2016, 19:41

Satt nettopp å leste gjennom kommentarer på Facebook.  Det er en gruppe som hadde en lek. Den gikk ut på at du skulle skrive en kommentar om noe du aldri har gjort før. Så skal alle som har gjort det, like den kommentaren. Ei jente skriver "jeg har aldri kjørt i fylla". Jeg bare sitter å ser litt og tenker for meg selv at jeg håper ingen trykker liker på den. Men joda. Så langt er det 18 idioter. Ikke nok med at de er så idiot å dele det på Facebook som om det skulle vært kult. Men de har faktisk kjørt i fylla. Jeg blir så provosert og sint! Vet du hvor mange liv som er gått tapt eller blitt ødelagt fordi noen bestemte seg for å sette seg bak rattet fordi de "bare hadde tatt et par drinker". Jeg var på en fest en gang. Hvor det var en som mente han var i form til å kjøre.  Og jeg sa det som det var! Hvis du setter deg i den bilen og vrir om nøkkelen, så ringer jeg faktisk politiet. For ville du ikke heller ringt politiet for å fortelle hvor idiot din kompis eller vennene er. Enn å ringe politiet fordi den kompisen eller venninna di ligger med indre blødninger i en grøft og nettopp har drept noen uskyldige mennesker? Jeg blir så kvalm. Jeg håper du som leser dette aldri i ditt liv tar det valget og kjører i beruset tilstand. For den situasjonen du kan havne i eller sette noen i, er ikke en typisk situasjon du bør tenke "det skjer ikke meg uansett" i!

Sorry hvis noen forventet et koselig innlegg om sola som skinner og alt fine vi har gjort i dag. Men jeg klarer faktisk ikke å la være å bry meg så jeg måtte få blåst ut litt her! Ikke kjør i fylla, ikke lek med andres liv.

Bildedryss: Reptilparken

 • 10.04.2016, 19:54

God kveld I stuen!

Jeg blir liksom ikke helt vandt den sommersola. Så på klokka og kunne ikke skjønne at den var halv 8 på kvelden. Gleder meg til sommeren men savner mørke kvelder!
I dag var vi i reptilparken her i  Oslo. Eleah stor koste seg og hadde gleda seg i hele går til å se på apene og slangene. Jeg fikk til og med tatt på en slange for første gang i mitt liv faktisk hihi. Ble så satt ut da jeg først  fikk den i hendene fordi jeg trodde av en merkelig grunn at slanger skulle være slimete eller noe haha. Og at de var mjuke. Men selvfølgelig er det harde da de er rent muskler!

Det sykeste var at Eleah var helt på de ekte dyra. Ville nusse slangen og klappe iguanaen. Men de lekeslangene av plast som de solgte, de nekta hun å røre. De var farlige mente hun!

Vi var også i parken og fikk lekt fra oss, både store og små :D mommo (mamma til Dennis) var også med. Så vi har hatt en utrolig fin dag! Det tørr jeg påstå at alle synes.

Gjr det selv: Ny barnevogn til hundrelappen.

 • 09.04.2016, 21:12

Hei og god kveld til dere!

Min kveld s langt har gtt p fikse p den nye barnevogna, og resultatet ble overraskende bra! Jeg tenkte jo selvflgelig bruke sportsdelene her til Eleah frem til babyen kommer, da vi enda bruker vogn litt. Samtidig som jeg liker flelsen av ha noe man har laget selv eller det fikse p ting som er delagt, s er det jo bare en enda stor fordel spare penger! Jeg kjpte en brukt Mountain Buggy Urban Jungle til 1100 kroner bare, da den hadde noen feil som punkterte og slitte dekk, meget solfalmet trekk, skitten osv. S n har min kjre Dennis hjulpet meg skifte p hjulene (etter et latterlig drlig forsk p bytte slange selv som endte med 5 hull i slangen...ikke spr en gang). Jeg har vaksket den, og n har jeg ogs malt den. Denne vogna er jo ogs kjent for at fargen falmer ganske kjapt. S for alle dere med en snn vogn eller en annen som fargen begynner forsvinne hos, er jo dette et veldig kjekt tips f.  

Alt du trenger er en flaske med tekstilmaling. Jeg valgte en fra merket Palett, i fargen sort. Kjpte den her i Oslo til 74 kroner i butikk p hobbybutikken Panduro. Men det er jo ikke alle som har tilgang til snt, noe jeg vet da jeg selv har bodd p Tingvoll haha. S her er en direktelink til produktet da de har en nettside. Bare trykk >HER<.  Jeg valgte bruke en vanlig malepensel, men man kan ogs bruke svamp. Kjpte kostene i et sett til 29 kroner p Clas Ohlson.(All creds til min mange r gamle hrfner som til og med er gaffateipa)
 

Det du frst gjr er srge for at vogna er ren. Jeg fr ikke tatt av byla i den solskjermen s jeg fr ikke hive den i maskina, og derfor gikk over med klut, da jeg ogs alt hadde vasket den for hnd  etter jeg kjpte den. S nr den er trr, s bare maler du med malingen der du vil ha fargen. Jeg valgte svart farge, da vogna egentlig skal vre svart, men de har jo ganske mange andre farger der ogs. Nr man har malet  ferdig s m det varmebehandles for at fargen skal sitte og ikke smitte over. Da kan man enten stryke med strykejern i fem minutter, p motsatt side av hvor man har malt. Men hvis dette ikke er mulig, som hos meg, s kan du bruke en hrfner og fne vogna. Man kjenner nr det er trt. Malingen selv trker ganske kjapt men man kan kjenne at den er fuktig. Da fner man til den ikke er fuktig skalart :) Denne skal tle vask i maskin, opp til 40 grader. Hvis man vil at malingen skal sitte ekstra lenge, s kan man ogs kjpe en impregneringsspray og spraye over. Det fr du ogs kjpt p Clas Ohlson. S er du ferdig :D S lett var det. Og s mye gyere enn kjpe ny sportsdel eller solskjerm. Hper dette hjalp mange oppgitte mdre og fedre som er lei av at vogna ser s fl ut ;) 

Vi snakkes ♥

Fra gammel til ny vogn :)

 • 07.04.2016, 13:27

Heihopp!

Tror muligens jeg var litt kjapt ute med rope hurra nr det kom til kvalmen. Litt merkelig egentlig fordi det er jo n kvalmen pleier forsvinne for de fleste. Men det er jo fortsatt ikke i nrheten s ille som sist. Og det varer ikke s alt for lenge. S jeg skal ikke klage. Tipp topp tommel opp fornyd! En ting jeg hadde faktisk glemt med hele denne gravid greia da. Det er jo alle de sinnsyke drmmene man fr. Jeg h a t e r drmme. Fordi jeg alltid drmmer flt nr jeg frst drmmer. Og det virker s realistisk. S gr jeg rundt og nesten er traumatisert resten av dagen, haha.  


Gammelt bilde, fordi jeg har ikke noe annnet p iPaden :p
 

Ellers s hper jeg hjulene til den "nye" vogna kommer. Kjpte en brukt Mountain Buggy. Vaska den og fiksa litt p den, og den gikk fra se ikke s pen ut, til ganske fin! :) S gleder meg veldig til f testa den ut. 
Jaaa! Var sjekka posten n, og der l det e hentelapp :)) S n stikker jeg til posten, s fr jeg kanskje fiksa vogna selv fr jeg skal hente Eleah. Vi snakkes :)

Som dag og natt

 • 06.04.2016, 14:41

Tusen takk for alle gratulasjoner vi har ftt. Det er s koselig se hvor glad andre kan bli p ens veine ♥ Alle gleder seg veldig mye! Kjenner allerede at dette svangerskapet er helt annerledes enn da jeg var gravid med Eleah. Med henne var jeg konstant kvalm. Hele tiden. Ikke fr jeg til kaste opp heller, snn generelt. S istede for vre s heldig bare f spy og bli ferdig, s gikk jeg kvalm hele tiden. Men n. Dette er jo luksus! Jeg har kun vrt kvalm et par ganger. Da har det forsvunnet like fort som det kom. Og det er helt uvirkelig for meg. Som dag og natt. Jeg hadde ogs skikkelig svangerskapskle sist. Det var utholdelig! Jeg vet det kan komme senere men hper da ikke det skjer. Eneste kjipe n er at jeg kjenner det i ryggen veldig. Spesielt p kvelden. Og jeg er latterlig trtt. Det var jeg heller ikke sist. Magen buler ogs allerede ut. Jeg visste jo at det er vanlig at andregangsfdende fr mage mye fortere da alt allerede har vrt utvidet og tyet osv en gang fr. Men jeg har jo attp til litt mage fra fr. Kom liksom aldri tilbake til snn jeg var fr jeg ble gravid med Eleah. Men det er jo koselig da med babymage ♥ Alt blir liksom litt mere virkelig n som alle vet det. S mange tanker som flyr rundt. Dette blir spennende!
 

Akuratt n s har jeg kommet hjem etter ha vrt ut henta en pakke med mammaklr faktisk. Klarer ikke g med vanlige bukser, da jeg fler det strammer rundt magen. Takler ikke noe stramt haha. Og jeg er s heldig at jeg sitter her med bihulebetennelse. S det gjr meg eeeenda mere trtt enn vanlig. Fler meg som en zombie haha. Det kommer nok helt sikkert til bli mye graviditets snakk og hverdags snakk osv. Det er jo derfor jeg blogger. For f letta litt p tankene og s mine venner og familie kan flge me p hverdagen :)Man ser det ikke s godt her da. Jaujau. h som det hvite hret p tightsen irriterte meg, haha.

Kjenner jeg gleder meg til hente Eleah etterp. Hun har blitt s fin og stor jente! Snakker i setninger. Ftt seg bestevenninne i barnehagen til og med. h mammahjertet smelter. 

Et nytt familiemedlem <3

 • 05.04.2016, 10:00

Hei hei, lenge siden sist! 

Jeg og Dennis har bestemt oss for dele den fine nyheten om at vi skal f et nytt familiemedlem i November. Folk fant det ut ganske tidlig, og til slutt viste ganske mange det. Jeg er s drlig p juge. S nr folk spurte meg om vi kanskje var gravid, da jeg ikke drakk p en sjelden barnefri dag. S gliser jeg jo og bare "neiii, snakker om". S det ble avslrt tidlig. Jeg er straks 3 mnd p vei uansett :) Vi gleder oss helt utrolig mye. Det gliset som kom om munnen til Dennis da Eleah kom lpende med en positiv test er et jeg aldri glemmer <3 Han er s stolt. Jeg er stolt og Eleah er stolt! Vi fortalte det til henne ganske tidlig da vi ville at hun skulle vre en del av denne forandringen s tidlig som mulig. Hun skjnner nok mere n enn da jeg frst fortalte det. Hun peker p magen min og sier baby. Og gr rundt og sier hun skal bli storesster. S er hun allerede blitt beskyttende, haha. Jeg sa jeg hadde kjpt ny vogn som lille babyen kunne bruke nr han/hun kom til verden. Men sa at Eleah kunne bruke den fr den tid. Nei det kom ikke p tale! Den var lillebror/sster sin og den skulle ingen ta p. Samme med noen sko jeg tok frem som babyen skulle f. Hun lper bort og henter de flere gang om dagen og sier at disse, de er babyen sine. 


Dette bildet er fra en veldig tidlig ultralyd. Man ser babyen s vidt. Vr lille jellybean ♥

Jeg merker allerede at dette er s mye mer annerledes enn frste gang. Det er faktisk med mannen jeg elsker, og han er der ved min side hele veien. Sist var det veldig mye mer skummelt, da jeg ble mye dmt, fikk mye dritt og mange trodde ikke p meg en gang. Pluss jeg var alene om det. Alt er anmeldes, men p en god mte. Jeg kan f.eks ikke bare finne et navn og st p det. Fordi n har jeg en kjreste som selflgelig vil og skal ta del i det. All sorg er byttet med lykke. Alle bekymringer om fremtiden er byttet med forventinger og spenning. Og all hetsen er byttet med gratulasjoner og klemmer. Det er rart det her, hvordan ting forandrer seg. Vi er uansett utrolig stolte, og gleder oss s uendelig mye til tiden fremover ♥

S da har jeg noen blogge om igjen, haha! Jeg gr s fort lei, som folk sikker har merket. Noen gamle venner og familien har jo selvsagt spurt om jeg ikke kan blogge igjen, da det er s kjekt se hva vi driver med p andre siden av landet. S vi fr se hvor lenge jeg holde rust denne gang med denne bloggingen :)

Snakkes!

Om meg

Anna Marie

Her finner du alt fra hverdag, tull og oppskrifter til sterke meninger om alt og ingenting.

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no