hits

Anna Marie Rabben

- fra bygd til by -

Vaksiner og førjulsgave

  • 07.11.2017, 17:07

Hei dere!

Da er jeg og barna kommet hjem fra dagens utfart og barnehage. Både jeg og Lukas har tatt vaksine i dag. Siden han ikke har hatt feber på et par dager og det kun er hosten som plager så fikk han vaksine mente barnelegen. Så tok jeg siste dose av HPV vaksinen. Så nå har vi en øm arm og to ømme bein. Han ble også sjekket slik alle blir på ett års kontrollen. Alt var som det skulle og han lå alt langt foran i utvikling. Så det er jo kjempe bra at alt er fint og som det skal. Ingenting er bedre enn en frisk familie.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg fikk jo nesten litt plaster på såret da Dennis faktisk hadde kjøpt førjulsgave til meg! Det trodde jeg ikke, hihi. Han hadde sett jeg hadde siklet etter en gul (sjokk) vinterjakke. Og bestilt den faktisk i det han så jeg la ut på snapchat. Så nå har jeg både gul regnjakke og gul jakke for vinteren. Woho! Dennis må nesten få ekstra nuss i kveld altså, for innsatsen. Og å følge med, haha. Trodde virkelig ikke han skulle gjøre det. Man tror jo at disse mannfolka aldri følger med, haha.

I kveld skal jeg vaske klær som aldri før. Hvem skulle tro at jeg skulle glede meg til å vaske klær! Men altså ærlig talt. Etter den dumme vaskekjelleren så skal det blir så utrolig deilig! Å slippe å planlegge så forferdelig nøye. Plutselig er ikke kjelleren ledig. Slippe å bære masse opp og ned. Og bare kunne vaske OG tørke i en fei, akuratt det man har lyst til. Hurra! Håper dere får en fin kveld.

Psssst, noen som ser noe anneledes på meg?

2 Kommentarer

iselinslund

07.11.2017 kl. 17:27
Klesvask er kjedelig :(

Anna Marie

08.11.2017 kl. 21:21
iselinslund: Jepp, ikke så gøy lengre etter noen vask hehe

Skriv en ny kommentar

Om meg

Anna Marie

Her finner du alt fra hverdag, tull og oppskrifter til sterke meninger om alt og ingenting.

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no