hits

Anna Marie Rabben

- fra bygd til by -

Bruke sansene

  • 13.10.2017, 12:52

Tenk det at alt skal læres! Alle sansene skal læres å brukes. Til og med det å lukte må vi lære. I dag lærte lukas seg å lukte og kjenne. Han er en veldig observant og nysgjerrig gutt. Han følger også veldig med på hva andre gjør. Tenker, studerer. Analyserer. Så i dag ville Dennis lære han å lukte. Har du sett noe så vakkert! Hanprøvde så hardt å lukte på den kvisten. Noe så nydelig!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

I dag kom Dennis veldig tidlig hjem fra jobb. Han har jobbet ekstra denne uken for å få vært sammen med barna. Så i dag ar vi ute en tur i høstværet og utforsket bladene. Så må vi få pakket, hentet Eleah og dratt videre. I dag skal jo Dennis til noen kompiser. Så jeg tar med meg barna som jeg fortalte tidligere, til mamma og pappa. Gleder meg! Savner de så mye nå. Er gøy å kunne ta med barna dit og slippe å være alene. Så får jeg jo i tillegg en hjelpende hånd. Eleah gleder seg masse vet jeg. Så var det jo dette med å få med seg alt. For det er mye! Reiseseng, klær, flasker og bleier. Håper virkelig jeg ikke glemmer noe viktig.

Så vil jeg bare takke for alle de fantastiske tilbakemeldingene på det forrige innlegget mitt. Blir veldig rørt av alle de fine ordene som tikker inn på både kommentarer og i meldingsboksen mine. Dere alle er fantastiske ♥ Du kan lese det her.

 

2 Kommentarer

Caroline

13.10.2017 kl. 13:28
Elsket det ene bildet du la ut på snap 😍 av dennis og lillegutt 😍 (fikk ikke chatte til deg)

Anna Marie

13.10.2017 kl. 13:28
Caroline: Åååh takk! Det kommer ut senere <3

Skriv en ny kommentar

Om meg

Anna Marie

Her finner du alt fra hverdag, tull og oppskrifter til sterke meninger om alt og ingenting.

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no